Monica Manastireanu

Monica Manastireanu este psiholog clinician specialist cu drept de libera practica acordat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru in Asociatia Psihologilor  si absolventa a Masterului de psihoterapii cognitiv-comportamentale din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti.

Monica Manastireanu lucreaza in domeniul analizei comportamentale aplicate (ABA) de cincisprezece ani. Si-a inceput activitatea in 2004 la centrul „Horia  Motoi”, unde timp de cinci ani a coordonat echipele de terapeuti, a implementat si elaborat strategii de recuperare a copiilor cu autism. 

Incepand cu anul 2011 este presedintele Asociației pentru Recuperarea Copiilor cu Autism din România (ARCAR)

Ermina Popescu

Ermina Popescu este psiholog si coordonator in cadrul Asociatiei pentru Recuperarea Copiilor cu Autism  din Romania (ARCAR). A absolvit facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, apoi a urmat masterul  de psihoterapii cognitiv-comportamentale din cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cogntiv- Comportamentale (AHPCC).

Ermina Popescu si-a inceput activitatea in domeniul analizei comportamentale aplicate (ABA) in 2007 la centrul „Horia  Motoi” si incepand cu anul 2011 este membru fondator al Asociației pentru Recuperarea Copiilor cu Autism din România (ARCAR).

Majoritatea copiilor incluși în programul nostru a finalizat cu succes terapia ( vezi opinii parinti – finalul terapiei  sau opinii parinti – viata dupa terapie ) si sunt în prezent integrați în școli de masă, fără însoțitor. Ceilalți copii continuă terapia.

Munca în echipa ARCAR este ghidată de un singur scop: recuperarea copiilor cu autism. Credem în recuperarea copiilor cu autism și aceasta credinta, alături de strategiile noastre terapeutice riguroase și de munca susținută zi de zi alaturi de copii, contribuie în mod hotărâtor la succesul terapiei.